Vad hände förra veckan?

Vad hände förra veckan?

Måndag

Måndagen består av massor med jobb, både på mitt dagliga jobb (eller människojobb som Carro så roligt beskrev det), dels på fritiden och sen planering inför helgens resa. Jag har den stora “förmånen” att känna av yrsel ibland och det här är en sån dag där det inte känns som att ögonen hänger med någonstans, men jag tror att jag får ganska mycket gjort ändå.

 

Tisdag

Tisdagen börjar jag med pressvisning hos Iittala och Rörstrand där de visar vårens nyheter eller gamla klassiker som får lite nya användningsområden och tillbehör. Jag erkänner att jag är svag för Iittalas serie Essence där glasen är tunna vilket passar mig. Det finns inget jag tycker så “obra” om än att dricka ur glas och koppar som är tjocka.. huga. Mer om dessa inredningsgodingar kommer i ett separat inlägg inom kort.

 

Onsdag och Torsdag

Dessa dagar går åt till att fixa och trixa i nya köket, men jag kommer ingenstans eftersom skåpen sitter 2 cm fel på ena väggen så det är dumt att fylla dem med saker innan de blivit flyttade till rätt plats och på andra delen av köket så har vi fått en felaktig bänkskiva så den är reklamerad och innan vi får den på plats så kan vi inte kakla väggarna eller sätta upp köksfläkten, så det blir stiltje och nu tvivlar jag på riktigt att jag kommer ha det där fina köket färdigt till advent :(. Men det är ett lyxproblem såklart, så jag ska inte klaga!

 

Lördag och Söndag

Helgen består i att jag och Johanna får visa vårt älskade Säfsen för våra andra tre tjejkompisar. Vi får en helg med bara massor med mys. Jag fick jättehärliga bilder från vår söndag så det blir ett helt eget inlägg om någon dag :)

 

Veckans bästa

Att få komma upp till Säfsen igen, titta till vår lilla husvagn en snabbis och njuta av naturen med vänner.

 

Veckans sämsta

Att sonens flickvän fick sin ruta på bilen inslagen när hon var här och hälsade på. Det är så jäkla onödigt!!!

 

Något jag funderat på lite extra

Något vi pratade om i helgen var det här med tidsbristen vi alltid känner av. Jag kan känna ibland att jag, eftersom jag alltid vaknar så jädrans tidigt, vill komma till jobbet så fort som möjligt på morgonen för då får jag sen åka hem och får fler timmar att göra ingenting på. Jag vet att jag borde åka till gymmet eller många andra “normliknande” saker som man borde, men jag värdesätter att göra absolut ingenting vettigt så mycket har jag insett. Är det något som kommer med åldern kanske?

 

Läsvärt hos andra influencers

Vem är en influencer värd att prisa av dig? – av Maria Soxbo

Maria tar upp ett ämne som jag själv funderat mycket på. Ibland så känner jag att jag borde skämmas för att jag ibland vill byta ut någon inredningsdetalj hemma, köpa en ny klänning eller liknande, för att sedan visa upp det i mina sociala kanaler och kanske då influera någon läsare till att köpa något nytt eller begagnat. Jag är långt ifrån perfekt men vill gärna komma längre fram i min strävan efter att influera på rätt sätt utan att för den skull ändra hela min personlighet. Jag tycker att det Maria skriver känns så rätt och jag tänker att jag ska försöka vara ännu mer eftertänksam i min livsstil framöver.

RELATED POSTS

1 Comment

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  19 november, 2018

  Näe, fy vad tråkigt med rutan! Där hos er, liksom?! Känns väl rätt lugnt där, eller?!

  Har inte hunnit läsa Marias inlägg, men ska göra det. Verkar vara läsvärt.

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT