Upp eller Ner.

150122_112_husdjur_100417

Ja, lite så här känner jag mig just nu.
Lite upp eller ner?

Jag älskar min blogg, jag älskar att läsa bloggar, jag älskar mitt Instagram, jag älskar andras Instagram, jag älskar min kamera, jag älskar att prata om kameraprylar, fotoskolor, foton i allmänhet, jag älskar inredning, jag älskar att frossa i andras härliga inköp, ommöbleringar, fina saker..

Men var tog energin vägen? Jag finner mig själv sittandes i mitt soffhörn och VILL allt ovanstående, men det händer inte. Jag får inte viljan att sträcka sig ut till fingerspetsarna.

Jag och min familj har fått lite tråkiga besked så här i början på året, lite kriser runt omkring oss, både själsliga, fysiska och ekonomiska.. de påverkar oss djupt och vi är överens om att för att inte förgås av ilska och sorg så måste vi komma överens om att koppla bort det ur våra huvuden, skratta och ha roligt tillsammans. Vi har inte orsakat något av det som hänt och vi kan inte göra något för att påverka.

Jag tror att årets början fick mig lite på fall, bildseendet försvagades och orden fastnade utan att komma ut. Jag hamnade i ett tänk att om jag skrattar och är glad så får jag dåligt samvete, för hur kan jag vara glad när jag egentligen är fruktansvärt arg och besviken och samtidigt lite fundersam och sorgsen?

Men NU får det banne mig vara slut med det här!! Jag tänker göra comeback! NU :)

23 januari, 2015

RELATED POSTS

12 Comments

 1. Svara

  Catta

  22 januari, 2015

  Hej Ulrica,
  Vad tråkigt att höra att ni drabbats av tråkigheter, men härligt ändå att ni verkar ha en bra inställning till det hela, även m det är väldigt tufft.
  Ibland blir det inte som man tänkt sig med saker i livet, viktigt att stanna upp lite då, ta det lugnt och värna om det som är allra viktigast. Tro mig, vi gillar att kika in här på din fina och inspirerande blogg, men förstår oxå att den inte alltid kan prioriteras så som man kanske önskar, och vi stannar ju kvar ändå!
  Sen tycker jag att du ska gråta så mycket du orkar, typ i duschen kanske, eller mot en axel. Det är superviktigt att släppa på ventilerna, och inget farligt alls :) Jag lipar ut lite skit så fort jag får chansen, fast ingen märker ;)

  Stor kram på dig, skickar massor med energi!!
  Catta

  • Svara

   Ulrica

   22 januari, 2015

   Åh, stort TACK för dina goa rader. You just made my day!!
   KRAM <3

 2. Svara

  Victoria

  22 januari, 2015

  Kram till dig och dina kära.

  //Victoria

 3. Svara

  Lena - gott för själen

  22 januari, 2015

  Men usch vad tråkigt det lät med jobbiga saker! Men ni har ju helt klart rätt inställning. Att försöka skratta mitt i eländet är ju lite läkande. Fast det är nog bra att tillåta sig att vara ledsen också, även om man varken har orsakat det eller kan påverka!

  Kramar till er/Lena

 4. Svara

  Catta

  22 januari, 2015

  Hej igen!

  Svarade på din kommentar hos mig, att underläggen finns i 6-pack, fast mindre :)
  Har en ny tävling med, du kan vinna en fin pläd =)

  Kram igen, goa goa du

 5. Svara

  Katarina

  22 januari, 2015

  Hej du fina!
  Hej heja dig…klart du kommer tillbaka!
  Jag är så ledsen för er skull men det är bra att ni väljer at blicka framåt i stället för att gräva ner er i det som varit…
  Vi har ju varit där också så det blir bättre…det lovar jag!!
  Tillslut kommer det här bara kännas som något ni tagit lärdom av.

  Å bildseendet tror jag absolut inte på att du har tappat bort…inspirationen kanske men inte seendet.

  Å så skrattar jag åt dit fina tokiga roliga inlägg med foten och ölburken…för oooj vad jag känner igen mig där..
  Jag stylar o fixar för att fota så ska man bara hämta kameran och när man kommer tillbaka står det plötsligt brödrost, mjölk, glas och smulande bröd över hela bänken…haaha…

  Hoppas du får en fin helg!
  Kram Katarina

 6. Svara

  Katarina

  22 januari, 2015

  hihi..nu fnissar jag…
  gör de yoga och chiffong utomhus i FEBRUARI???
  Det är väl typ vinter i london då?
  hihi
  Kraaam

 7. Svara

  Anna

  22 januari, 2015

  Jag tänker på dig min fina svägerska ❤️
  Många kramar dig er.

 8. Svara

  Anna

  22 januari, 2015

  Många kramar till er ska det vara :)

 9. Svara

  Ekenäsliv

  22 januari, 2015

  Hej söta du!
  Tror jag kan förstå din upp-och-nedvända värld en smula..
  Jag har ju ingen aning om vad som hänt, men tråkigheter får en alltid på fall.
  Man funderar på HUR man ska vända det och FÅR man verkligen skratta mitt i allt?
  Men det är nog det som gör att man klarar det. Skratta är helande så det tycker jag du ska fortsätta med.
  Jag har ju många gånger hört..”What doesn’t kill you, makes you stronger”
  Jo, tack – det känns ju så där när man är mitt upp i en kris.
  Men så får man lite distans och kan gå hel ur saker och ting. Det löser sig allteftersom.
  Det kommer lösa sig.
  Jag kommer fortsätta läsa hos dig och inspireras av dina vackra bilder.
  Och du, tack för varm a ord hos mig idag. Blir alldeles varm i hjärtat, precis vad som behövs en dag som kännts så grå..
  Varma kramar Anna

 10. Svara

  Sara

  23 januari, 2015

  😙💕💖

 11. Svara

  Annelie

  23 januari, 2015

  Kramar <3

LEAVE A COMMENT