Trevlig midsommar, mina fina läsare

Oj oj oj.. tiden har verkligen runnit iväg från mig.. jag har flertalet färdiga blogginlägg som borde blivit publicerade i veckan, men jag har totalt haft tidsbrist 100%.

Nu har vi i alla fall landat på Ängskärs havscamping tillsammans med delar av familjen, och med havsutsikt genom träden så har vi det riktigt bra. Igår kväll gick det i full fart och vi somnade gott efter att ha ätit middag och suttit och småpratat, och i morse sov jag till 08.30, vilket jag inte gjort på evigheter.. sen blev det långfrukost och en långpromenad ner till ett hamnläger, och nu är det dags för lunch.. så nu måste jag lämna er för att koka potatis :-).

Jag hoppas att ni har en helt underbar midsommarafton, och glöm inte att plocka sju sorters blommor till kudden i natt! Pussåkram kära vänner!