Trevlig helg!

161028_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_fredag_trevlighelg-2977

 

161028_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_fredag_trevlighelg-2980

Hej efterlängtade fredag!

Sitter här i gryningen med en begynnande ruskig träningsvärk efter att ha kört lite extra tufft på danspasset igår :-). Men.. som jag skrev på Facebook: “När man vill det som minst så gör det kanske bäst nytta?!”, för igår var jag på totalt anti-humör när det gällde att röra på mig. Allra helst hade jag velat ligga i soffan och äta chips, men jag hejdade mig.

Om sisådär en åtta timmar så börjar helgen, och min tanke om att bjuda med min älskling på biodejt ikväll sprack då han har problem med sin nacke och efter ett besök hos kiropraktorn så fick han dessvärre stanna kvar hemma idag p.g.a smärtan, så det blir en lugn kväll i TV-mörkret istället <3.

Sen.. börjar det trevligheter, för mig, på rad ända fram till och med måndag kväll. Den årliga hemliga resan står för dörren, söndagseftermiddagen spenderas med lyxbrunch och livepodd med Underbara Clara och hennes poddkompis Erica och måndagskvällen spenderas med lansering av Better Bloggers 2.0 där det blir nytt namn och annat skoj :-).

Så.. vad händer hos er i helgen? Jag är jättenyfiken!!

26 oktober, 2016
29 oktober, 2016

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Jeanette

  28 oktober, 2016

  Jag är riktigt spänd på vad Lindas nya lansering av Better Bloggers. Ska bli jättekul att gå på eventet på måndag och stilla min nyfikenhet :)

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  28 oktober, 2016

  Jag hade så gärna velat vara med på de där roligheterna! Men jag pallar inte just nu tyvärr. På lördag eftermiddag kommer dottern, pojkvännen och hans pappa och fikar, sen blir det nog en promenad och avslutar med middag tillsammans. Ser fram emot en mysig eftermiddag och kväll!

  I övrigt har jag ingenting inbokat. Så skönt.

  Kram Lena

 3. Svara

  Ekenäsliv

  28 oktober, 2016

  Härlig helg!! Njut oh ha det riktigt härligt nu.
  Vi hoppas att vi kommer iväg till Hooks imorgon maken o jag :)
  Ha en finfin helg!
  Kram Anna

LEAVE A COMMENT