Trevlig första advent till er alla
Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera och Nordic Nest

Godmorgon söndag och första advent!

Utanför fönstret lyser solen, jag hör hur mannen snarkar från ovanvåningen och en mus som envist springer i taket ovanför mig. Fåglarna kvittrar och äter ihärdigt upp all fågelmat och jag sitter under en pläd och njuter av en julfilm för mig själv. Sån fin söndagmorgon.

Vår härliga adventsljusstake från Georg Jensen består av två delar och själva ljusstaken kan du köpa HÄR eller HÄR, och ställningen kan du hitta HÄR och den finns även i guld HÄR och då finns såklart ljusstaken i guld HÄR.

Om ett par timmar kommer hela stora familjen på adventsfika och det ska bli så mysigt. Något jag försöker att inte tänka på är att när Micke åker tillbaka till Norge idag så blir han borta ända till den 16 december.. jag går sönder inuti men det är vår vardag ett tag till.

Nåväl.. vi tar den sorgen om några timmar, först ska vi mysa massor tillsammans och tända första ljuset och försöka få prins William att inte blåsa ut det (han ÄLSKAR att få blåsa ut ljus man tänder).

När Micke har åkt så ska jag göra lite ärenden då det vankas julkonsert nästa helg och det är dags att se till att det finns extra strumpbyxor ifall något par går sönder, maffiga guldsmycken och såklart en glittrig ögonskugga.. min applewatch ska få ett guldigt armband osv..

Men nu är det dags att duka upp lite adventsfika, så jag vill bara önska er alla en underbar advent.
Jag är jätteglad för just DU som kikar in här, det betyder massor.