Torsdag – var tog veckan vägen?

Jisses, det är redan torsdag!! 9 januari!! På riktigt, var tar dagarna vägen?

I förrgår kom mina föräldrar och hälsade på och hade med sig en megabukett med tulpaner.. då får i alla fall jag lite hopp om ljuset. Jag saknar snön nåt oerhört, gör inte ni det?

Vad händer här då nuförtiden?

På lördag har vi visning på vårt radhus, håll gärna tummarna för att det börjar komma bud efter visningen, för nu vill jag gärna få detta klart så vi kan fullt fokusera på nya huset.

Ikväll händer något annat helt overkligt roligt.. ni vet hur jag skrev tidigare om att jag sökte till Återsken som permanent medlem? Och vet ni… jag fick platsen!! Helt galet. Jag fattade verkligen ingenting när jag fick välkomstmejlet av Marcus som är körledare. För helt ärligt.. min audition gick halvt åt skogen. Att stå på scen och sjunga för en miljon människor har jag absolut inga problem med, men att hamna i en “one-on-one”-sits med så mycket på spel, då blir det blankt och jag kände inte att jag visade vad jag går för.. men uppenbarligen såg han genom min nervositet och beslutade för att ge mig platsen. Jag är oerhört taggad, spänd och det bara bubblar i kroppen. Här ovan har jag lagt en video från tidigare show och bara tanken att jag kommer att vara med på scenen på liknande grejer känns.. sanslöst!! Ikväll är det dags för säsongsstart och jag tycker minutrarna tickar saktare än någonsin.. :)

Till sist så var ju vardagen tillbaka i tisdags och nu har jag jobbat snart tre dagar och det är fullt ös från första timmen. Jätteroligt och det händer mycket nytt så utmaningarna är stora. Och att träffa alla kollegorna är ju alltid så roligt!!

5 januari, 2020
12 januari, 2020

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  11 januari, 2020

  Men wow! Grattis, så roligt! Tänk att din dröm gick i uppfyllelse!

  Håller tummarna för att visningen går bra! Och hoppas på ett snabbt avslut. Men jag är inte det minsta orolig för det så fint som huset är.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   12 januari, 2020

   Tack bästa du <3. Och jag gissar väl rätt om jag får sälja ett par biljetter till vårshowen? :-). KRAAAM

 2. Svara

  Therese

  12 januari, 2020

  Så himla glad för din skull 💕

  • Svara

   Ulrica

   12 januari, 2020

   Älskade du.. utan dig hade jag inte varit där. Jag undrar helt ärligt om du ens förstår vad du gjort för mig. Ser så fram emot att få bjuda på den där champagnekvällen för att fira ❤️✨🥂

 3. Svara

  Annie - Stora Små Äventyr

  13 januari, 2020

  Grattis till den permanenta platsen! Så kul :D

  • Svara

   Ulrica

   15 januari, 2020

   Tack snälla Annie – jag är så oändligt lycklig.. men jädrans nervös också att jag inte ska kunna leverera :).

LEAVE A COMMENT