Tomt och ensam på en måndag
Inlägget innehåller reklamlänk till Royal Design

När jag kom hem efter jobbet idag var det dags för bakning, min tur för tisdagsfika på jobbet. När jag lyckats få ihop ett fat med kakor så bestämde jag att när jag packat minst tre kartonger med glas och prydnadssaker så fick jag slänga mig i soffan med en kopp te i en av mina favoritkoppar. Vet ni förresten att den här koppen ska få en kompis att ha på soffbordet i nya huset men den står nedpackad redan så den får ni se senare :-)

När jag städade ur ena skåpen så hittade jag de små söta ljus-påskäggen som jag pratade om i ett tidigare inlägg. De fick passa utmärkt till påskbuketten som jag fixade till när jag ska vara hemma själv hela veckan (ja, jag känner mig liiiite ensam just nu).

Igår bröts Mickes permittering och han är tillbaka på jobbet, vilket betyder att när jag kom hem från dansträningen igår så kom jag hem till ett tomt hus. Att ha haft honom hemma i över en månad har varit så himla mysigt, men väldigt oroligt också, så jag är jätteglad för att han fick komma tillbaka så snart.

Grannen har precis kapat ner stora buskar så jag knipsade några små grenar och band ihop dem med tulpaner. Men vet ni… det sägs att man ska byta vatten till tulpaner varje dag, men det här jädrans badkaret till vas rymmer nog 50 liter minst och är tung som ett kylskåp så nu får den allt stå så där ett par dagar.. eller tills jag tröttnat på att den skymmer hela TV’n :-))

PS! Om jag någon gång säger att jag vill ha nya glas eller tekoppar.. snälla, säg åt mig på skarpen då.. för jag vill absolut inte packa fler glas just nu.. :-))