Tog en liten bloggpaus och tältade med kompisarna

I fredags tog jag mig en liten bloggpaus och åkte iväg för ett dygn med tältcamping med tjejkompisarna. Trots min bråkiga ischias (arsel)-nerv så hade jag det verkligen supermysigt. Häng med vetja :-)

Vänner och kollegor sedan många år tillbaka.. Marika och Ann blev lite trötta på mig, för jag hade glömt det allra viktigaste hemma… bubblet stod kvar i kylskåpet *vimsmaja*. Vi fick skåla i lemonad istället :-)

Vi slog upp vårt vandringstält i solskenet..

… precis i skogskanten, där solen låg på så fint på träden och gräset.

Det började bli kväll, inte för att det märktes på det härliga ljuset, och vi tog en promenad längs stranden och runt udden. Att känna vågorna klucka vid strandkanten och skratta gott med goa vänner är väl livet!!

Lite senare på kvällen, efter att vi hade grillat och ätit gott så gick vi till restaurangen och delade på en flaska bubbel, och den här utsikten kan man inte klaga på.

När solen började gå ner så gick vi ännu en långpromenad runt nästa udde och vi kom i säng runt halv tolv. När tre tjejer ska krypa ner i varsin sovsäck och försöka sova så blir det mer tissel, tassel och knölande än hos tonårstjejer tror jag :-). Eller så är det för att vi blivit tanter och hade lite ont här och där.. vem vet!

Sov gott gjorde nog ingen av oss direkt.. det var lite för ljust, lite för mycket ryggont och lite för mycket fågelkvitter i gryningen.. men det var mysigt ändå. Vad vi gjorde dag 2 får ni se senare :-).