Tjuvstartar inte.. jag vinterpyntar
Inlägget innehåller reklamlänk till Sportamore

Igår morse satt vi och tittade på när Thomas vann lördagens padelmatch via stream och sen tog jag, mamma och Nathalié med oss sågar och sekatörer för att hämta varsin liten gran till trappen.

Den här lilla granen hittade jag så den fick följa med mig hem. Jag måste bara återigen tipsa om världens skönaste friluftsbyxor och jacka från Haglöfs. Mjuka, slitstarka och supersköna!!

Tack skogen för den allra finaste inredningsdetaljen som går att hitta så här på den kalla säsongen. Och näe, jag tjuvstartar inte med julpyntningen, jag kallar det att vi vinterpyntar hemma :-). För vem har egentligen sagt att granar endast får finnas under julen?!

Nu ska vi njuta av frukost och sen ska farstukvisten vinterpyntas! Bilder utlovas :-)

Granarna var förstås hämtade med tillstånd.