Time Out

150218_UH01455

Att läsa om sjukdomar och tråkigheter är inte så skoj när man går in på en blogg, så jag ska försöka dra min historia kort.

I måndags, på min födelsedag, så började jag känna av buksmärtor som inte gav med sig. Igår kväll kroknade jag och åkte till akuten här i min lilla stad. Efter en mängd prover och klämmande och kännande så berättade läkarna att dom upptäckt något knasigt, men som inte hade med mina smärtor att göra, och skickade mig akut till Akademiska i Uppsala.

Har spenderat natten där och mina magsmärtor hittar dom ingen förklaring till mer än det kan vara en vätskefylld cysta som suttit på äggstocken och spruckit, men däremot har dom upptäckt att jag har svår anemi ( blodbrist ) och detta måste utredas vidare.

Det var ju inget jag ville höra, och inget jag har märkt av själv så det har uppenbarligen smugit sig på mig under en längre tid. Nya läkarbesök väntar med kameraslang för att se vad som kan orsaka detta. Det ser jag INTE fram emot.

Just nu är jag mest ledsen över att jag missar en dag tillsammans med min Linda-Piff i Stockholm där jag skulle lyssnat på inspirations-seminarium av bland annat Stefan Sauk, Mia Törnblom, Ola Skinnarmo och Leila Söderholm. Det känns riktigt surt att missa detta :(.

Så jag ligger här i soffhörnet, lite småsur, rejält matt efter nattens äventyr och har fortfarande rätt ont i magen.

Så.. färdiggnällt :). Nästa inlägg blir av trevligare art!!