Tiden, den bara går och går..

Hallå där.. var tar tiden vägen? Det är redan långfredag idag, alltså påskhelg :-).. jag tänkte att vi kunde ta en liten stund och kika vad som hänt sen jag skrev här inne sist. Men.. först en stor balja te för jisses vad jag är slut i kroppen idag!

Förra helgen var vi i Säfsen och åkte så mycket skidor som vi bara kunde medan det finns snö kvar i backarna. Jag hade för en gångs skull hängt på mig en liten kameraväska och tog några härliga bilder i backen och i naturen.

En eftermiddag när jag kom hem från jobbet så var det helt blålila i trädgården och alla blåsippor hade slagit ut. Så underbart och det är nog bland det vackraste man kan hitta i naturen tycker jag.

Jag har köpt en ny bil också. Jag har tänkt bli lite mer miljövänlig och när det kändes som att det var dags att byta bort den stora Volvon så blev det en lite mindre Kia Niro pluginhybrid så jag kan åka fram och tillbaka till jobbet med bara el, vilket passar mig utmärkt.

Det känns däremot väääldigt ovant med ny bil som sköter i princip allt.. den gasar och bromsar själv, styr själv längs vita linjerna, byter mellan hel och halvljus själv.. och så är det automat och jag som egentligen inte alls tycker om att köra så fick kompromissa :-). Men.. jag är supernöjd med bilen än så länge!

Igår var Micke och hyrde en grävmaskin för där vi ska bygga vårt uterum är det stora stenblock och stubbar från stora träd som vi tagit ner så han, Thomas och grävmaskinen fick slita hårt igår.

Igår började ju officiellt även påsken och jag ska ärligt säga att vi knappt har något påskpynt alls, men några påskfjädrar och en tupp har vi, som fick pryda vardagsrumsbordet.

Och nu är frukosten uppäten, solen har kommit upp och lyser fint in i matsalen, så nu är det dags för en ny dag fylld med upptåg. Framförallt ska grävmaskinen få jobba lite till, vi ska elda upp lite mer sly och sen ska jag testa en, för oss, ny grej i trädgården som jag tänkte visa er senare!

Ha en alldeles jättehärlig långfredag, kära läsare ❤️

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT