The hamptons style på altanen

150630_hus30_gripsholm_dackstol_UH0_3971

 

150630_hus30_gripsholm_dackstol_UH0_3973

Ena hörnet på altanen har fått ett mycket efterlängtat lyft. I flera flera år har jag drömt om att ha såna vita däckstolar i trädgården och i början på juni dök möjligheten upp och en kväll skruvade son och svärson ihop dem till oss. Till dem ville jag ha lite sommarfräscha kuddar och när chefen skickade iväg mig på shoppinguppdrag så hittade jag dessa härliga kuddar i samma butik, så de fick följa med hem.

Jag är så himla glad för den lilla hörnan och igår kväll när sambon kom hem satt vi länge där och filosoferade i sommarvärmen.

Stolar Hillerstorp

Kuddar Gripsholm

Idag är det lördag och det vankas lite shopping och sen en hel del trevligheter :)
Och så är det ju min namnsdag idag, tror minsann min sambo ska få köpa mig ett paket då.. som jag väljer såklart *fniss*

Mysig lördag hoppas jag att ni alla får!