Tack och hej, 2020! Nu vänder vi blad

31 december 2020. Den allra sista dagen på år 2020. Det känns alltid lite extra högtidligt att avsluta ett år och påbörja ett nytt. Det här året tror jag att vi är många som är lite extra trötta på och gärna vill stänga för att känna lite hopp.

Mitt i allt detta konstiga elände som pandemin ställer till för oss så börjar jag tänka på att 2020 även bjöd på en hel del riktigt fina tillfällen, men mer om det i ett annat inlägg.

Just nu fokuserar jag på årets sista dag som spenderas hemma med mannen och sonen. Resten av vår lilla familj är utspridda på andra håll. Men för att ändå få lite känsla så har jag köpt hem en stor fin bukett, putsat upp ljusstakarna och dukat fint inför kvällens middag.

Gott Nytt År alla mina fina läsare. Ni betyder allt för mig, min utveckling och min motivation. TACK för att ni läser här inne!!