Syrligt rosa och nyttigt

150310_hus30_kesoplattar_UH01853

Om man vill bli mätt, äta något gott och hålla sig mätt länge så vill jag tipsa om
Åses lchf-kesoplättar. De är enkla att göra, smaskiga och mättar mycket bra!

I morse åt jag dem med hallon, men de är lika goda att äta med lite riven ost och
skinka, även lite tonfisk och oliver funkar utmärkt till.

Recept:

( källa och credit: Åse Falkman Fredriksson, 56 kilo )

1 portion : (2-4 plättar)

1 ägg
100 gram keso (1/2 liten burk)
0,75  msk fiberhusk
En nypa salt

Mixa allt med stavmixer och klicka ut  4 stycken i panna med kokosfett (utan smak).
Stek på ganska svag värme (50%) en relativt lång stund tills botten är fint
gyllengul och plättarna stabila nog att vända.

Servera direkt eller förvara i kylskåp och värm i micro när du ska äta.

MUMS!
Stort TACK, Åse, för det smaskiga receptet :)