I detta inlägg förekommer reklam från Tele2


Något som bara måste fungera när jag är ute och reser är det mobila nätet, hur skulle jag annars kunna surfa, vara aktiv på sociala medier och umgås med mina vänner jag bara har kontakt med via webben. Tack vare de nya EU-reglerna så slopas all roaming inom Europa, EES-länder men även Norge och Island är med i avtalet, och det gör att jag inte längre begränsas.

Jag minns att när jag varit på resa tidigare så var det så viktigt att stänga av all roaming så fort jag lämnat Sveriges gräns bakom mig, och sedan leta efter en restaurang eller hotell där det fanns wi-fi att koppla upp sig mot. Nu behöver jag aldrig ens fundera på detta utan mina Instagram Stories, min blogg och andra sociala kanaler fungerar perfekt ändå.

Så här skriver Tele2 själva om tjänsten:
Med våra senaste abonnemang kan du sluta oroa dig för höga kostnader när du använder mobilen i andra EU- och EES-länder, inklusive Norge och Island – du ringer, skickar SMS och MMS på samma villkor som hemma.

Dessutom kan du använda upp till 30 GB av ditt datapaket för att surfa utan extra kostnad när du reser inom EU och EES.”

Så, oavsett om du föredrar resor inom Sverige eller ute i stora vida Europa, surfa på och dela med dig av dina skojigheter på webben :-)

Inlägget är ett reklamsamarbete med Tele2 men innehåller mina egna ord och synpunkter