Sol och värme på klipporna?!

Att kunna ligga och sola och bada på midsommar i Sverige är ju inte direkt vanligt, men det kunde vi i helgen. Bada var lite svårare för det fanns fasiken inte en enda enkel lösning om man inte ville riskera att slå sig gul och blå genom att kana ner i havet på de grönslemmiga stenarna.. men sitta på klipporna och njuta av solen gick ju bra.

Jag fnissade gott åt min älskade man. Han älskar att ligga och sola, och såg ut som en äkta svensk man på semester.. flipflops och en kall öl.. sen njöt han gott :-).

Jag själv är ju lite smått rastlös av mig, och jodå, ge mig en korsordstidning eller en bra bok så kan även jag slappna av några timmar, men annars far jag mest omkring och tittar på utsikten, fotar grässtrån eller ja.. bara är rastlös helt enkelt :-).

Nu är måndagen här igen, jag sitter nog redan på kontoret när ni läser detta, och Micke åker tillbaka till Norge idag istället för igår.. men det gör också att han blir borta över helgen denna gång och kommer inte hem förrän nästa helg.. så är det när man är gift med en utlandsarbetande älskad gubbstrutt :-). Det ryktas om rekordvärme i helgen, men om det blir uthärdlig värme så ska jag börja röja sly och småträd i trädgården, så vi får in lite ljus och får bort skräpträd som kommit upp av skott och bara tar plats och energi från andra träd.

Men ni.. ha nu en helt fantastisk dag och vecka. Är så oändligt tacksam för er som kikar in här, det vill jag att ni ska veta ♥️