Sneak-peek från dagens äventyr

160813_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm-8442

OJ, vilken dag vi har haft. Jag hade förmånen att återigen ha med mig min älskade dotter som assistent och sällskap och det är så värdefullt för mig. Just att ha en person att luta sig emot när man känner sig lite halvt malplacerad ibland, det betyder massor!

Jennie och Daniel sitter nog precis nu och äter förrätt på den fest som jag är säker på att dom kommer njuta av hela natten :-). Ovan får ni se en av de hela 2978 bilder som blev tagna idag. Nu ska jag vila ögonen och äta godis hela kvällen lång!

Stort TACK till er för att jag fick dela några timmar av Er stora dag!
Kärlek i massor

Spara

13 augusti, 2016

RELATED POSTS

1 Comment

 1. Svara

  Ekenäsliv

  14 augusti, 2016

  Bröllop…Det är ju bara så fantastiskt vackert!
  Ha en fin kväll!
  Kramar Anna

LEAVE A COMMENT