Snart, snart är det dags!!
Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos, Mio och Cervera

Sista oktober.. smaka lite på det. Nu är vi i mitten av hösten och vi rusar med full fart mot vinter och advent. Och vad behövs då i november och december-mörkret? Jo, en jädrans massa ljus.. mysbelysning, stämningsljus, juleljus, adventsljus, värmeljus, stearinljus.. hur många kan du komma på?

Den här stjärnan köpte jag häromdagen för att ha i husvagnen fram tills det var dags att ställa dit en adventsljusstake och den första kommentaren jag fick när jag tände den var att “du kan väl för f*n inte ställa dit adventsstjärnan i oktober” :-). Jag som tänkte att det inte alls var en adventsbelysning utan en höstbelysning. Är det så att en stjärna automatiskt räknas till advent och jul? Ja, kanske det.

Bild lånad av Star Trading

I vårt hus hemma passar typ inga av våra gamla adventsljusstakar.. vi har helt enkelt antingen fler antal fönster i varje rum så det är dags att göra några inköp. Jag tänker mig att stilen på tex den här adventsstjärnan skulle göra sig jättefint i vårt sovrum och den här stjärnan på fot vill jag ha i de små avlånga fönsterna i vår gäststuga. Den här ljusstaken skulle passa utmärkt i vardagsrummet där våra fönster är höga men ändå ganska smala, och det lilla luciatåget vill jag ha på byrån i hallen för det är så jädra gulligt! I matsalen skulle jag vilja bryta av allt det vita med en lite mörkare adventsljusstake. På kontoret och i badrummet får våra vita ljusstakar som vi hade tidigare stå. De är lika fina nu som då!

Frågan är bara var vi ska ha våra favoritljusstakar från tidigare år? De får nog stå i köket i år :-)

Reality check! Så här ser det ut nu i skrivande stund.. vi hänger i husvagnen, regnet verkligen öser ner utanför. Micke slösurfar på telefonen, jag njuter av lugnet och vi hoppas vädret lättar upp så vi får ta en skogspromenad. Eller så blir det bokläsning och kortspel :-)

Ha en toppenlördag. Pussåkram