En novemberlördag.

141123_hus30_UH09747

 

141123_hus30_UH09751

 

141123_hus30_UH09753

 

141123_hus30_UH09754

 

Godmorgon lördag!
Är inte vädret ur tiden så säg? När promenaden blir på leriga gator och stigar och dimman ligger tät i slutet av november. VAR ÄR ADVENTSSNÖN?!

Åh, vilken konstig vecka jag har haft.
Både trevliga och mindre roliga saker har hänt och dagarna har susat förbi utan att jag har haft tid eller ork att göra det JAG gillar, alltså att fota och hänga här med bloggvännerna runt hörnet :).

Det absoluta bottennappet denna vecka var att jag, en nära väninna och våra två söner skulle suttit i Rom just nu och druckit vin, fotat, skrattat och haft det bra. Dock kom oförutsedda tråkigheter i vägen för oss och vi kom inte iväg. Jag försöker dock att tänka att vinet, risotton och fontänen väntar på oss till en annan gång när förutsättningarna är bättre.

Igår kväll kom istället Mickes bror, min kära svägerska och barnens kusiner och åt middag, tittade på IDOL och babblade om ditt och datt tills allas våra ögon gick halvt i kors och dom susade hemåt och vi slängde oss i sängen direkt :)

I morse blev jag väckt i gryningen av att Securitas ringde och sa att inbrottslarmet lösts ut på kontoret, så Micke var gullig och klev upp tillsammans med mig och så åkte vi och tittade vad som hänt, men allt såg ut som vanligt så det var nog blåsten eller någon annan “glitch”. Vi kunde lugnt åka hemåt igen.

Dagen här består av att laga massor med mat så Micke får med sig matlådor till Norge, småfixa lite, sätta ljus i den fina adventsgranen som min pappa ställt av på altanen till oss och sen kommer jag att mysa ordentligt med honom ikväll innan vi skiljs åt för tre veckor framöver. Men nu, medan han kröp tillbaka under täcket så landar jag i soffhörnet med datorn i knät och tänker hälsa på hos alla fina bloggerskor som jag försummat under veckan som gått.

Jag passar på att önska alla en underbar helg!