Safir har fått ett nytt hem

150103_safir_hus30_DSF6770

Häng upp min mat någon gång så jag kan få äta :)

150103_safir_hus30_DSF6773

 

150103_safir_hus30_DSF6774

 

150103_safir_hus30_DSF6776

 

150103_safir_hus30_DSF6779

Välkommen hem till Safir

Foto: Fujifilm X100s

Min dotters häst Safir har bott på en jättefin och stor hästgård utanför Enköping. Dock så har hans box varit alldeles för liten för honom så han har inte mått bra på sistone, börjat sparka i väggarna och varit allmänt irriterad.

Så Denise började se sig om efter ett nytt boende och i fredags flyttade Safir till ett nytt boende inte långt ifrån det gamla. Detta är lite annorlunda uppbyggt men lika fint och lantligt så det blir bra. Även Denise har väninnor här som  har sina hästar inhyrda så jag är säker på att detta blir bra.

Hans box är dubbelt så stor så det första han gjorde när han flyttade in var att rulla runt i sin box så han är rejält dammig och smutsig på bilderna som jag fick när vi hälsade på en snabbis. Sen får ni ursäkta bildkvaliteten lite, jag är så jädrans sopig på att hantera min kompaktkamera men jag försöker lära mig den så jag kan ha en liten kamera i handväskan när man inte kan eller orkar ta med systemkameran :).

Även om Safir är på tok för het för mig att rida på så kommer jag nog följa med Denise ut hit och passa på att ta långpromenader på grusvägarna medan hon rider. Hon är ju där i princip varje dag så det lär finnas gott om tillfällen :).

Idag är det söndag och solen skiner utanför fönstret.
Här är dagen helt oplanerad men något ska väl hittas på hoppas jag :)
Vad händer hos er idag?