Provsmakning av goa bollar

Efter jobbet åkte jag hem till familjen Måfors för att hjälpa Fanny med hennes iPhone som behövde lite support och uppdateringar. Då hade jag turen att få både middag och även testa Marikas lchf-iga morotskakebollar. Nu var de nygjorda och lite mjuka men sååå goda, och när de fått vara i frysen ett dygn kommer de vara extra supergoda!!

Visst vet man väl att man har en äkta vän när bordet fixas till för att bli lite extra Insta-vänligt :-). Det är så gulligt av henne!!

Nu ska jag krypa i säng.. igår var jag tuff och vågade sova hemma, i typ 3,5 timme totalt men idag är jag inte tuff alls och tog min tillflykt till mina föräldrar för att få en hel natts sömn och lite ny energi. Att i vuxen ålder få uppleva att en fobi blossar upp med full kraft var en ny och inte alls en positiv upplevelse, så jag har en hel del mental träning att ta tag i framöver. Men nu.. sööööömn!!

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  12 oktober, 2020

  De ser supergoda ut och vad modig du är som testar att sova hemma! Hejja dig! Snart är de borta och du kan få bo hemma i lugn och ro igen. Kramar till dig! //Tina

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  13 oktober, 2020

  Modig du var. Men sömnbrist är terror så jag förstår dig. Och fy för möss!

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT