Oh.. finally.. happy torsdag!!

Godmorgon torsdag!

Äntligen har två långa veckor gått och min älskade man kommer hem ikväll *jippie*. Jag hoppas att hans ordinarie arbetsplats i Norge öppnar upp för svenskar snart, för då är han borta två veckor och hemma tre veckor. Då får vi mer än bara en fredag och lördag ihop i taget. Dels hinner vi umgås mycket mer och dels hinner vi göra lite större projekt tillsammans :-).

I natt har jag sovit som en klubbad säl (varför säger man så egentligen, det är ju inte direkt snällt ju..) men vaknade ändå jättetrött. Då är det dags att plocka fram stooora tekoppen.. nejdå, jag bara skojar. Jag hittade den där koppen hemma hos mamma och pappa och tyckte att den var så himla cool så jag fick den. Den symboliserar ju bloggen lite grann.. men jag tror att jag skulle kissa på mig om jag fyllde den med te *fniss*

Nåväl.. ha en underbar torsdag!! Jag har förmånen att få agera konsultgruppschef idag och bjuda ut hela den gruppen på lunch då ordinarie chef fått akuta förhinder :-). Det ska bli trevligt!

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  4 juli, 2020

  Du den koppen var inte dålig den inte! Hehe, jisses!

  Ja, jag har tänkt på Micke faktiskt, och funderat hur det funkar med jobbet den här tiden.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   7 juli, 2020

   Hihi, jag tror att jag skulle kissa på mig om jag fyllde den med te :-). Men lite kul var den allt!
   Jodå, han var permitterad i tre veckor bara, sen har han jobbat på för fullt. Dock jobbar han på sin gamla arbetsplats då varvet och oljeplattformarna inte tar in alla svenskar (ännu).
   Förhoppningsvis så går allt tillbaka helt till det normala efter semestern.
   KRAM

LEAVE A COMMENT