… och vips så var jag golvad

I söndags efter att Micke åkt tillbaka till Norge så städade jag undan adventsljusstakar och stjärnor och började känna att det kliade i halsen. Jag var då helt säker på att jag hade blivit irriterad av starka kryddor i en gryta men på kvällen så golvades jag av feberfrossa, värk i kroppen och huvudvärk. Så där ja :(

Det var tyvärr bara att sjukskriva sig från jobbet och hålla sig nerbäddad. På nätterna sover jag som en kratta på grund av en förbannat irriterande rethosta och på dagarna är jag mest frustrerad för att jag inte orkar röra på mig och får ont i kroppen. Jag hatar verkligen att vara förkyld. Tog ett snabbtest för Covid igår som inte visade något men har tagit ett riktigt PCR-test idag som jag väntar på svar på.

Så.. eftersom jag inte orkar vare sig fota eller skriva nåt vettigt här så kikar jag bara in och säger hej och hoppas att ni finns kvar i både uppgångar och motgångar. I need you!