Ny tapet till sovrummet

150202_ellos_hus30_79-0764_tv

Marmorvägg?

Ellos har blivit en av de stora inrednings- och modebutikerna på webben i mina ögon!

När jag såg denna tapet som kommer som en nyhet i vår så föll jag som en fura. Som några av er redan har läst här inne så ska vi göra om vårt sovrum i vår, och denna tapet kommer absolut att stå högt på önskelistan för en fondvägg.

Så himla snygg!

Tror ni inte att den blir jättefin ihop med vitt laminatgolv och inredning med vitt, blått och kanske små inslag av gult?

 

1 februari, 2015
3 februari, 2015

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Vitae Stilo

  1 februari, 2015

  Snygg! Håller verkligen med dig, Ellos levererar mycket snyggt, liksom Jotex.

  Hoppas du haft en fin helg.

  Kram
  Helen

  • Svara

   Ulrica

   1 februari, 2015

   Tack, det har jag haft :). Jag hoppas detsamma!
   Kram

 2. Svara

  Maria O

  1 februari, 2015

  Absolut! Det låter som att det kan bli hur snyggt som helst :)
  Klart att du får fråga om kamera och objektiv! Kameran jag använder är Canon EOS 5D Mark III och till bilderna jag tog på Kristina använde jag mitt 50 mm objektiv, Canon EF 50 mm 1.4. För mig är just det objektivet ett superanvändbart objektiv och det sitter framför allt på under hela vinterhalvåret eftersom det är så ljusstarkt. Jag använde samma objektiv när jag fotade min dotter för ett litet tag sedan och alla bilderna i mitt senaste månadscollage är tagna med det. Bländartalet justerar jag beroende på fototillfälle men ligger så gott som alltid mellan 1.4 och 2.8 eftersom jag tycker så mycket om kort skärpedjup.
  Kram Maria

  • Svara

   Ulrica

   1 februari, 2015

   Tack snälla :)
   Jag har både 50mm/1.4 och 85mm/1.4 till min Nikon D800 men jag kan inte
   bestämma mig vilket jag vill ha på.. helst 85’an men den är så jädrans tung :).
   I-landsproblem gissar jag :). Jag ligger också alltid på mellan 1.4-2.8, extremt sällan högre.

 3. Svara

  Hem & Trevligheter

  2 februari, 2015

  Låter kalasbra. Tapeten är verkligen en villhasak. Sååååå fin!

  Kram Linda

 4. Svara

  jannice lindell

  2 februari, 2015

  Ellos är bra grejer!! Snygg tapet!

LEAVE A COMMENT