Nu har även vi provat årets glögg
Inlägget innehåller reklamlänkar till Mio och Cervera

Godmorgon lördag!

Det blev ingen husvagnstripp för oss i helgen. I sista stund valde vi att vara hemma och BARA ta det lugnt och njuta av advent. Igår kväll började vi med att gynna Gredelin gastro hub som åker runt med sin foodtruck och serverar lite olika maträtter. När de kommer ända ut på landet så vill vi gynna de småföretagare som kämpar i dessa tider. När vi stod där i kön träffade vi gamla vänner och bekanta och det var jättefint att prata en stund och höra hur de har det numera!

Vi provade både hamburgare och pulled pork och det var gott, så bor du i Enköpingstrakterna så håll utkik på deras Facebooksida när de kommer i närheten av dig!

Efter maten så provade vi årets glögg och jag som inte gillar vare sig grönt te eller mynta som var årets smaker hade väldigt låga förväntningar, men jag tyckte att den var riktigt god! Sen inser jag att vi nog borde investera i lite glöggmuggar och jag tyckte att både de här och de här var jättefina och passar i vår stil. Då kan man kombinera med den här skålen för russin och mandlar, eller vad tror ni?

En ny dag väntar

Nåväl, nu är det lördag. Klockan är 06.30 när jag skriver det här. Det är bara jag som är vaken och sitter här framför elden och det enda som lyser är ett juleljus på bordet och adventsljusstakarna (som just nu säljs för halva priset så passa på inför nästa advent vetja!!) i fönstret. Utanför fönstret är det fortfarande becksvart och jag känner verkligen hur lugnet sänker sig. Det blir en bra dag idag!

Förresten.. jag gjorde något annat kul igår kväll också, men det får ni se i ett kommande inlägg :-). Tills dess.. ha en underbar lördag och andra advent!