När jag försöker vara kreativ

160803_stilleben_mystillsunday_sundaywithstills_spode_skultunamassing_hus30_fotograf_ulrica_svenskttenn_daggkapa

 

160803_stilleben_mystillsunday_sundaywithstills_spode_skultunamassing_hus30_fotograf_ulrica_svenskttenn_daggkapa-2

 

160803_stilleben_mystillsunday_sundaywithstills_spode_skultunamassing_hus30_fotograf_ulrica_svenskttenn_daggkapa_4

 

160803_stilleben_mystillsunday_sundaywithstills_spode_skultunamassing_hus30_fotograf_ulrica_svenskttenn_daggkapa-3

Ett löfte jag gav till mig själv var att fotografera mer stilleben och vara lite mer kreativ, något jag verkligen tycker om.. och jag övar, testar, plockar fram, plockar bort och grejar.. kanske hittar jag rätt eller så får jag bara inse att jag njuter och har kul medan jag håller på :-).

För tillfället när jag jobbar heltid så händer det sällan så stora saker i veckorna så då bjuder jag på lite sånt här istället. Jag hoppas jag kan inspirera någon där ute bland mina bloggläsare till att fotografera mera och njuta av varje dag.

Inför den här fotosessionen så var jag ut i skogen och plockade lite blommor till karaffen, och jag är oändligt glad att jag inte blev getingstucken för det satt flertalet getingar på varje stjälk.. men jag skakade av dem och slängde in varje blomma för sig in i bakluckan på bilen :-)). När jag gick där i skogen så hade jag minst 5-10 stora trollsländor som flög runt mig, de är så himla vackra. Ännu fler fjärilar var det överallt.. men tro inte att någon kunde sätta sig still någonstans så jag kunde fånga dem på bild.. näe då, de for runt som yra höns i luften ovanför mig.

Nähäpp, dags att städa upp röran efter fotograferingen och ladda om till träningskläder. Ciao, vänner