Nämen, tusen tack för den presenten!
Inlägget innehåller reklamlänk till Edblad

Titta vilken fin liten låda som låg i brevlådan när jag kom hem idag. Vilken perfekt start på helgen ♥︎. Undrar vad det är som gömmer sig där?!

Vilka superfina smycken, ett perfekt set som passar utmärkt till både vardag som fest. De här kommer jag verkligen använda ofta!! Vad roligt, det är verkligen min stil ★

Om du känner för att investera i samma set som jag fick, så hittar du de fina örhängena och armbandet här. Det här setet skulle jag säga passar utmärkt som julklapp till en mamma, syster, mormor eller kanske bästa väninnan eller dottern ❄︎

Nu är det fredag hörrni! Elden sprakar i öppna spisen, jag har tagit ett långt varmt bad och nu blir det julfilm och lite jobb innan Micke kommer hem från padelträningen så vi kan äta middag. I helgen ska jag göra lite kreativa utmaningar så glöm inte att kika in igen, för du kanske kan få både julklappstips och pysseltips inför julhelgen ✌︎