Min ryggsäck från VINTA har äntligen kommit

VINTA type 2 - the most stylish backpack ever from tekopptillbergstopp

 

Redan i november 2017 så fick jag en notis om att VINTA drog igång en ny Kickstarter-kampanj på deras nya ryggsäck och då jag verkligen gillat den första varianten som jag fått klämma och känna på av andra fotografer så var jag säker direkt på att den här kampanjen ska jag stödja.

 

VINTA type 2 - the most stylish backpack ever from tekopptillbergstopp

 

VINTA type 2 - the most stylish backpack ever from tekopptillbergstopp

Förändrad design

Första budet var att väskan skulle levereras i början på mars om de fick tillräckligt många som stödde kampanjen och det visade sig snabbt att så var fallet. I slutet på februari fick jag meddelade om att de beslutat sig för att göra om en av sidofickorna på väskan och detta skulle då försena leveransen till i mitten av maj. Vilket antiklimax!!!

I april fick vi veta att på grund av amerikanska helgdagar och andra, i mina öron, tramsigheter så blev det ytterligare förseningar och nu lät det som att väskan skulle dyka upp i mitten av juni. När jag så äntligen fick ett kollinummer i mitten av juni så sa Micke att jag tror det när jag ser väskan, att den verkligen skulle vara på väg.

Vad säger man?

I slutet på juni dök den äntligen upp och med en riktigt tråkig och saftig faktura ifrån svenska tullen, på grund av att VINTA valt att skicka väskorna med expressleverans för att dels dämpa de starka reaktionerna på att väskorna var så kraftigt försenade och förstås för att vi kunder skulle få våra väskor så snabbt som möjligt. Hade de valt standardleverans hade det tagit ca 3-4 dagar extra och jag hade sluppit ca 750 kr i tullkostnader. SUCK.

Nåväl, ni är förlåtna..

När väskan så dök upp och fakturan var betald så känner jag tyvärr ett motstånd till att använda väskan, än mindre göra reklam för VINTA, för väskan är dyr och deras känsla för kundnöjdhet är undermålig, MEN… väskan är fantastiskt bra!! Den är välgjord, så jäkla snygg och den kommer att bli väldigt välanvänd på både resor, skogspromenader och fototillfällen.

Så även om jag har lite dålig eftersmak så är de förlåtna, för jag älskar min väska.

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  6 juli, 2018

  Men fy vilket tråkigt hanterande! Även om väskan var dyr så låter 750 kr som en rejäl andel av totalen!

  Mkt bra och nyanserat inlägg!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   9 juli, 2018

   Vad skönt att det kändes nyanserat, det kan ju kanske annars uppfattas som gnälligt, och det är inte min avsikt.. jag vill mest berätta så att andra som kanske också vill köpa vet vad det kan innebära. Kram Ulrica

 2. Svara

  Tina ME

  7 juli, 2018

  Men riktigt snygg är den. Du kommer att tycka att den är värd varenda krona! Kramar!

  • Svara

   Ulrica

   9 juli, 2018

   Tack för peppen, det tror jag också :). KRAM

LEAVE A COMMENT