Min fredagsbukett

 

hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_xf56mm_svenskttenn_flow_ljusstake_joandjudy_almanacka_omaggio_vas_apple_imac_ipad

Hej fredagskväll!

Att köpa hem lite färska blommor till helgen är en vardagslyx som jag försöker unna oss så ofta jag kan. På sommaren plockar jag alltid in sånt som går att hitta i naturen, till min sambos förtret när det följer med lite småkryp och sånt :-). Runt advent och jul så använder jag mig av tallgrenar och minigranar, men säsongen däremellan är lite svår och då hälsar jag gärna på hos min goda väninna Annika som alltid plockar ihop något tjusigt.

Idag när jag kom så fnissade hon gott åt mina önskemål. Buketten ska gärna vara så vild och “skogslik” som möjligt och absolut inte fin, för det passar inte mig. Visst gillar jag rosor och sånt också, men jag skulle inte köpa det själv. Tulpaner är det finaste jag kan tänka mig, men blandar även gärna dem med löv, grenar och annat vilt.

Något som hör fredagen till är också såklart att fotografera buketten till den härliga instagram-samlingen #minfredagsbukett och jag rekommenderar dig varmt att titta in där om du gillar fina blommor, för det läggs upp så himla härliga bilder där varje fredag. Idag blev min bild väldigt vit-på-vit fast jag egentligen hade tänkt att den skulle bli lite mörk och murrig.. tänk så “fel” det kan bli ibland :-).

Oh, my.. look at the time!! Nu är det dags för oss att susa iväg.. ett SMS kom med inbjudan till middag, soffmys och godis i mysbrallor hemma hos Stefan och Anna. Vi var inte sena att tacka JA till en sån kväll efter en arbetsvecka. Jag hoppas att ni har en toppenhelg, mina kära läsare, och jag hoppas innerligen att ni tycker om det ni hittar här inne, för jag tycker om er som hälsar på <3