Middag bland snöskotrar och eld

Sista kvällen på en resa, då måste man gå på fin restaurang.. det är väl sen gammalt, eller hur? Vi gick till Skoterköket och häng med, för att äta middag bland skotrar, snöfall och eld.. det ni är ett kvitto på succé.

Helena och Tina diskuterar vilket vin de vill ha till maten, eller så pratar dom säkert om deras urläckra blusar de hade på sig för kvällens galej.

.[wp-svg-icons icon=”quotes-left” wrap=”i”] Genuint lagad mat med lokala råvaror från våra norrländska skogar och fjäll. Till oss kommer du för att avnjuta en härlig bit mat eller bara något gott att dricka framför den varma brasan. Med utsikt över lofsdalssjön och dem vackra fjälltopparna kan du slappna av och bara känna dig som hemma.

Vi har riktat in oss på att förvalta det bästa närområdet har att erbjuda. Med hög kvalité och respekt till råvaran vill vi erbjuda våra gäster en smakupplevelse av Norrland i en mysig familjär miljö.

Källa: Skoterköket [wp-svg-icons icon=”quotes-left” wrap=”i”].

Helena och Katarina måste såklart ta några bilder! Helenas spetsblus är jag grymt avundsjuk på och Katarinas kavaj är en jag kikat på själv för den är så himla fin!!

Till förrätt åt jag en skagentoast och helt ärligt så var det nog den godaste jag någonsin ätit. Balansen mellan alla ingredienser var perfekt och den var precis så lagom stor så jag kunde äta hela faktiskt. MUMS!!

Visst är vi väl snygga *woop woop*

Till huvudrätt fick jag in en svamprisotto med rostade grönsakschips, kantarellcrisp och ruccola. Egentligen var jag proppmätt redan efter min förrätt men några tuggor risotto gick allt ner utan problem, för även den här höll total världsklass.

Om du planerar att åka till Lofsdalen så bara måste du hälsa på hos familjen som driver restaurangen, för servicen var outstanding och maten likaså. Hit kommer jag garanterat att vilja komma igen!!