Mellan rödbetor och chirazdruvor
Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M

Igår var jag till Örebro över dagen. Det blev en riktigt fullspäckad dag så häng med vetja! Vi började dagen med lunch på saluhallen inne i city. Jag fick passande nog en plats mitt framför en spegel så en liten lunch-selfie var väl på sin plats :-). Om ni gillar min blus lika mycket som jag gör så finns den på H&M i den champagnefärgade varianten som jag har på mig och den finns även i en snygg mönstrad variant.

Till lunch fick jag grillad kyckling med couscous-sallad med grillad mandel, syrad rödlök och spenat. Och ett litet glas bubbel. MUMS MUMS!!

Sen var det dags att börja jobba. Vi på mitt jobb håller på med ett stort nytt projekt där jag ingår i en grupp av fem personer som ska försöka ro detta i land. För min del handlar det om att dels marknadsföra projektet som sådant, men sen när vi kommit igång så kommer det skapas ett antal artiklar och content som ska publiceras i alla våra kanaler. Det är jättespännande och jag är jätteglad att jag fick chansen att vara med.

I dessa virustider så hade en av de anställda på platsen vi var på igår gjort en rödbetsshot med massor med ingefära och andra godsaker i. Till det hade hon bakat fröknäcke, så det var en trevlig och välkommen start på dagens jobb.

När vi jobbat klart så fick vi gå ner i deras alldeles egna vinkällare. Alltså WOW!!!

Det rum vi satt i var det rum som den kände mördaren Olle Möller satt i medan han väntade på sin dom. Vilken enorm historia det fanns i det här huset!! Vi fick prova olika rödviner och fick skriva ner vad vi kände för smaker, vilket som vi trodde var billigt eller dyrt och så fick vi prova med lite olika godsaker till för att se hur vinets smak ändrade sig ihop med mat.

Det var så himla kul att höra om vilken kunskap som fanns om viner, historian bakom huset vi befann oss i och tiden bara rann iväg, och på tok för fort var det dags att gå vidare till middagen.

Vi gick vidare till Prison Island där vi körde skyttesimulator, och jag som tänkte innan att jag nog skulle hoppa över det fick garanterat ångra mig att jag tänkt den tanken för jisses så kul jag hade :-). Vi avslutade kvällen på Pitchers där jag fick en smarrig grillad blomkålstallrik med grönkål, mandelpotatispuré, granatäpplekärnor och en “glassboll” av brynt vitlökssmör. Huvaligen vad det var gott!!

Jag fick skjuts till tåget och lutade mig nöjt tillbaka i tågvagnen hemåt efter en jättehärlig dag. Sånt här förgyller verkligen vardagen och vi fick ihop massor med nyttigt inför framtiden i projektet så även om bilderna mest visar allt det roliga så fanns det många djupa diskussioner däremellan också :-)

Stort TACK till alla inblandade!!