Med OXXO runt halsen

150201_oxxo_hus30_UH01200

 

150201_oxxo_hus30_UH01201

Mitt gamla halsband från med hjärta och grov kedja har blivit lite väl uttjatat efter många år runt halsen, så när jag fick ett fantastiskt erbjudande så slog jag till på det här läckra halsbandet ifrån OXXO Design.

Det är så där vardagssnyggt och funkar utmärkt om du har en V-ringad överdel.

Detta kommer hänga runt halsen ofta :)

———————

Äntligen fredag!

Vi har varit och köpt oss en varsin plocksallad, det var vi sugna på och det lät enkelt och mumsigt :)
Älsklingen har hoppat ner i badkaret och jag sitter och bara väntar på att sonen ska ringa så jag kan hämta honom på gymmet. När jag sen kommer hem, då väntar ett glas bubbel för det är jag värd idag!

Jag hoppas ni får en toppenhelg!
Själv måste jag säga att jag längtar lite extra tills på söndag :)

KRAM