Mattor på plats

Godkväll i stugorna :)

Tack vare gulliga Maria på Lilla Villa Vita så fick jag ÄNTLIGEN två mattor som hör ihop till köket. Jag har hittat så många fina mattor, men då finns det inte två som passar ihop. Den här mattan har jag ju sett hos flera bloggare så ja, jag lägger handen på hjärtat och säger att jag är en copycat och hoppas på att ni kära bloggvänner inte blir alltför arga på mig.

Nu är dom på plats och jag är supernöjd. Köket börjar verkligen bli som jag vill ha det.

Det som ska bytas ut nu är smideskronan över köksbordet, sen letar jag med ljus och lykta efter någon firma eller person som kan sprutmåla våra köksmöbler helvita. Sen är jag faktiskt riktigt nöjd :)

Idag har jag dessutom sålt alla våra ekfärgade sovrumsmöbler, och i morgon ska jag boka tapeter till sovrummet.. sen ska ni få lite före och efter-bilder.. tror att ni kommer att förstå att jag vantrivs i mitt sovrum idag.

Ha en toppenvecka!

8 november, 2012

RELATED POSTS

5 Comments

 1. Svara

  Ljuvligtvitt & busiga gossar

  30 oktober, 2012

  Jättefina mattor!
  Har också sett dom i andra bloggar och blivit sugen på dom ;) Men det är väl lite så det “fungerar” också, att vi inspirerar varandra, kommer med tips och så? Jag tror inte någon tar illa upp, utan tar det som en komplimang ;)

  Skönt att du blivit av med dina gamla sovrumsmöbler.
  Ser fram emot före & efter bilderna sen ;)

  Kramar!

 2. Svara

  Johanna

  30 oktober, 2012

  Det blev så fint. Å vad roligt det är att du är igång med bloggandet igen!

  Stor kram till dig.

 3. Svara

  Annelie

  30 oktober, 2012

  Verkligen supersnyggt!
  Du har ett öga för det där med matchning.
  Byte av karriär kanske…. :)

  Kram

 4. Svara

  Victoria

  31 oktober, 2012

  Jättefin verkligen:)
  Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 5. Svara

  Ebba - inredning & inspiration

  31 oktober, 2012

  Superfina mattor, har själv problem med just matta i köket. Allt jag testat hittills är fint men känns aldrig helt hundra. Så jag letar vidare!

LEAVE A COMMENT