Mattor på plats
Godkväll i stugorna :)

Tack vare gulliga Maria på Lilla Villa Vita så fick jag ÄNTLIGEN två mattor som hör ihop till köket. Jag har hittat så många fina mattor, men då finns det inte två som passar ihop. Den här mattan har jag ju sett hos flera bloggare så ja, jag lägger handen på hjärtat och säger att jag är en copycat och hoppas på att ni kära bloggvänner inte blir alltför arga på mig.

Nu är dom på plats och jag är supernöjd. Köket börjar verkligen bli som jag vill ha det.

Det som ska bytas ut nu är smideskronan över köksbordet, sen letar jag med ljus och lykta efter någon firma eller person som kan sprutmåla våra köksmöbler helvita. Sen är jag faktiskt riktigt nöjd :)

Idag har jag dessutom sålt alla våra ekfärgade sovrumsmöbler, och i morgon ska jag boka tapeter till sovrummet.. sen ska ni få lite före och efter-bilder.. tror att ni kommer att förstå att jag vantrivs i mitt sovrum idag.

Ha en toppenvecka!