Maj månads första fototur

Igår räckte äntligen orken till att gå ut i skogen framför huset för första gången sedan vi flyttade in. Det var ganska kyligt i luften så jag drog på vandringskläderna och ryggsäcken med kameran i. Jag gick inte speciellt långt, men alldeles lagom för att inse att här kommer jag att trivas bra :-)

En liten liten bit upp i skogen ligger något som kallas för Tuna berge.. där hölls fester förr i tiden och det finns några små byggnader kvar som vittnar om det.. som det här lilla dasset. Så gulligt :-)

Jag vek av vid festplatsen och hittade en mysig skogsväg som jag måste utforska mer framöver, hur lång den är och vart jag kommer fram någonstans. Förhoppningsvis så går den rätt långt så det kan bli en perfekt “gå-raska-promenaden”-sträcka!

Om jag viker av precis vid staketet till hästhagarna så hittade jag ett stort område med stora stenar och stenblock och där ska jag fråga markägaren om det är OK att vi bygger en liten stensättning att ha som grillplats, för himmel så mysigt det var där.

Jag var ute kanske totalt en halvtimme, då var jag supernöjd och jag hade fått lufta både mig själv och kameran och hämtat lite skogsenergi. Me like :-)

Nu är det dags att äta frukost här uppe i Dalarnas skogar, solen skiner och vi har sovit gott i husvagnen. Sen är det fixardags innan vi drar hem våra husvagnar och fortsätter feja hemma på gården. Ha en toppenlördag mina vänner!