Long time no seen.. verkligen!

Glad midsommar på er alla som tittar in här! Ni anar inte hur glada jag är för att ni stannar trots att uppdateringarna inte direkt haglar här för tillfället. Jag hamnade i en rejäl både foto- och bloggsvacka och även om jag har haft mycket som jag velat visa för er så har energin inte funnits och varje gång jag tagit fram kameran så har det slutat i att den ligger orörd och jag tar en mobilbild för att spara ögonblicket.

Men nu är jag mer än sugen på att komma igång igen på riktigt. Det här är ju en sån stor del av min personlighet – att fotografera, uppleva och skriva om det. När jag själv läser mina gamla inlägg från platser vi besökt, saker vi gjort så blir jag så glad, så även om jag aldrig kommer att bli någon storbloggare eller något “namn” så är det en bilddagbok för mig och min familj och det räcker mer än väl. Att det sedan är rätt många ändå som tittar in här gör mig väldigt varm i själen.

Den här veckan har bestått av ganska tunga deadlines på jobbet, dels två stora samtida ISO-revisioner och sen har jag rott en helsidesartikel till DN i land med delar av texten samt bilder. Kika gärna in på DN.se eller läs papperstidningen den 8 juli för då kommer vår artikel från Basalt ut.

Men igår kväll kom vi fram till Söderköping och landade med husbilen precis längs Göta kanal. I år skulle våra barn med respektive göra andra saker så vi hängde på mamma och pappa den här gången. Jättemysigt att hänga med dem på såna här turer. Vi gapskrattade om allt möjligt hela vägen och hade det så trevligt längs vägen.

När vi kom fram så installerade vi oss på en ställplats precis bredvid kanalen, tog lite gott att dricka och bara njöt av den sköna kvällen. Mamma och jag kröp in i husbilen för att titta på premiären av Sommar med Ernst medan Micke och pappa satt kvar ute och tjattrade. Vi gick sen en promenad längs kanalen, in mot centrum och genom de små gulliga gränderna med alla gamla trähus och rosbuskar.

När vi var på väg tillbaka mot husbilen så nämnde pappa att han var hungrig så vi gick längs kanalen och hittade Lock, Hop and Barrel som var öppen även fast klockan var sen. Vi hade knappt 10 minuter på oss innan de stängde serveringen så det var tur. Och jäklar vilken god mat!!! Alltså.. jag åt chicken quesadillas och de var nog de godaste jag någonsin ätit. Och guacamolen var så vitlöksstark att käkarna drog ihop sig men så vansinnigt smarrig. De andra åt varsin burgare och även de var supernöjda. Allra högsta betyg!!

Vi gick sen hemåt i sena kvällen och det är så otroligt fint längs kanalen när solen gått ner, det speglar sig i vattenytan och det lyser överallt. Vilken otroligt lyckad dag! Vi klarade ISO-revisionen, jag hade ett långt och givande möte på jobbet, och sen fick vi lämna allt byggande hemma och åka iväg för ett par dagar. Magiskt!!

Idag är det midsommarafton, jag sitter utanför husbilen under markisen för skydd för regnskurarna som duggar tätt. De andra sover och snarkar och jag bloggar, sen ska jag skicka en sista ytterligare bild till DN inför artikeln och sedan sammanställa lite underlag och skicka iväg inför ett möte på måndag, men sen hoppas jag att vädergudarna är med oss så vi kan få hoppa på våra cyklar och ta en tur längs kanalen och njuta av midsommarmiddagen utanför husbilen och inte inne, men det får dagen utvisa. Tills vidare så önskar jag er en underbar midsommar. Jag lovar att vi ses igen väldigt snart 💖

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Svara

    Lena - gott för själen

    4 september, 2021

    Vad mysigt ni hade det. Söderköping är en sån gullig stad. Vi var där i ett par timmar i somras.

    Kram Lena

LEAVE A COMMENT