Lite starstrucked på en lördagmorgon
Bilden är en printscreen ifrån Elsas blogg

Godmorgon lördag!

Solen skiner, det är varmt och skönt och ja, idag är det banne mig sommar på riktigt :-). I morse fick jag ett meddelande ifrån min vän Rebecka, att hon hittat en av mina mest uppmärksammade bilder, den jag skrivit om tidigare, i Elsa Billgrens blogg idag. Så coolt!! Jag blir allt lite starstrucked när en av mina egna favoritinfluencers har sparat min bild i hennes Pinterestmapp över sommarinspiration. Jädrans fräckt faktiskt!!

Bilden är från vårt barnbarns kusins namngivning för två somrar sedan, och idag är det dags för vår egna lilla prins att bli namngiven. Självklart har mormor pysslat och självklart kommer mormor ha med sig kameran i högsta hugg så kom tillbaka snart så får ni se hur firandet gick [wp-svg-icons icon=”wink” wrap=”i”]

Jag har iiiiingenting att sätta på mig

Så.. nu ska den här mormodern, som inte är så nöjd med sitt omfång på kroppen just nu, stryka sommarkläderna och ta fram locktången och förbereda sig för festligheter. 

Ciao, alla bellor och ballar som tittar in här [wp-svg-icons icon=”sun” wrap=”i”]