Lite starstrucked på en lördagmorgon

Bilden är en printscreen ifrån Elsas blogg

Godmorgon lördag!

Solen skiner, det är varmt och skönt och ja, idag är det banne mig sommar på riktigt :-). I morse fick jag ett meddelande ifrån min vän Rebecka, att hon hittat en av mina mest uppmärksammade bilder, den jag skrivit om tidigare, i Elsa Billgrens blogg idag. Så coolt!! Jag blir allt lite starstrucked när en av mina egna favoritinfluencers har sparat min bild i hennes Pinterestmapp över sommarinspiration. Jädrans fräckt faktiskt!!

Bilden är från vårt barnbarns kusins namngivning för två somrar sedan, och idag är det dags för vår egna lilla prins att bli namngiven. Självklart har mormor pysslat och självklart kommer mormor ha med sig kameran i högsta hugg så kom tillbaka snart så får ni se hur firandet gick

Jag har iiiiingenting att sätta på mig

Så.. nu ska den här mormodern, som inte är så nöjd med sitt omfång på kroppen just nu, stryka sommarkläderna och ta fram locktången och förbereda sig för festligheter. 

Ciao, alla bellor och ballar som tittar in här

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  28 juni, 2019

  Coolt att hon hittat din bild och sparat ner den! Hoppas det ger lite extra skjuts i statistiken också! :-)

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   28 juni, 2019

   Ja, det är lite kul faktiskt :). Lite skjuts gav det den dagen men sen gick det snabbt tillbaka till det normala..
   Kram Ulrica

LEAVE A COMMENT