En solig dag i maj fick lilla Arthur sitt namn

 

En solig lördag i maj var vi bjudna till den vackra gården på landet, där det var Arthurs namngivningsdag. Det första som slog mig när vi kom dit var alla de fantastiska blombuketterna som stod överallt, äkta svenska buketter.

 

I träden runt de faluröda ladorna satt det vajande vimplar som skapade en extra lantlig känsla. När solstrålarna kom starkt på bladen så skimrade nästan löven i träden som silver.

När vi kom så fick vi en hejdundrande fräsch sommarbål som jag tyvärr inte fick med på bild, men efter det serverades en hel kakbuffé, och den som känner mig väl vet att småkakor är det allra bästa jag vet så det var hiskeligt svårt att inte ta fem.. eller tjugo stycken :-)

 

Efter att alla fått fika och bara umgåtts en stund så var det dags för själva ceremonin som föräldrarna Henrik och Emilia själva höll i. Då Arthurs mellannamn varit hemliga hittills så började de med att avslöja Arthurs fulla namn. Sedan spelade Henrik gitarr tillsammans med Emilia på fiol och sedan spelade Henrik en egeninspelad sång dedikerad till Arthur. Så himla vacker text så jag tror att alla var väldigt rörda!

 

Lilla huvudpersonen själv tog nog hela dagen med ro. Ibland så jollrades det högt, ibland var det inte riktigt lika skojigt och innan vi skulle bege oss hemåt så tog jag några snabba bilder på herrn, som dagen till ära fått en fin krans i håret istället för dopklänning. Så passande på landet!

Visst är han väl söt som socker?! Vi är så himla glada att vi fått chansen att umgås med denna hela familj vilket vi får tacka vår dotter för som håvade in bästa svärsonen i vår familj. Jag törs nog säga att den här släkten är en av de mest välkomnande jag någonsin träffat. Även om vi egentligen inte alls tillhör släkten så får de oss att känna oss helt naturliga i dessa sammanhang vilket är så värmande.

 

I den lilla uppländska byn där familjen bor går hönsen helt fritt och de är så störtsköna när de spatserar runt. Idag gömde de sig lite under buskagen, då det idag är en av de varmaste dagarna på väldigt länge.

Stort TACK att vi fick vara med och dela Arthurs stora dag.

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Svara

    Tina ME

    28 maj, 2018

    Vilken fin dag och vilka fina bilder!!! Kram //Tina

LEAVE A COMMENT