Lite nytt :)

140711_1140711_2140711_3

Idag har jag min första semesterdag( hade tänkt jobba men blev bannlyst av kollegorna Linda och Marika.. jag fick under inga omständigheter visa mig på kontoret idag *S* ) och jag visste att det skulle komma ett företag idag och mäta våra fönster, och i morgon kommer ett annat företag, och på ovanvåningen har vi två rum som gud glömde.. vår dotters gamla rum som blivit som ett stort förråd, och så mitt pysselrum där jag slänger in allt som jag inte orkar ta reda på direkt.

So… idag var det dags, uppe med tuppen som vanligt, satte jag igång. Fram med sopsäckar och kartonger. Det hela resulterade i 8 sopsäckar som jag åkte med till återbruket, och 6 IKEA-kassar med saker som mina föräldrar får till sin loppis. Bye and away. Under allt skräp hittade jag två ganska fina rum som nu snart får nya fönster, och även nya tapeter och golv. Sen kan jag stöka ner dom igen *fniss*.

När jag åkte och slängde skräp så åkte jag förbi butiken Paprika som vi fått till stan.. jag har inte varit in tidigare men oj så mycket fint dom hade!! Jag fick med mig ovanstående träbricka hem, perfekt till vardagsrummet där jag velat ha något nytt ett tag. Den passade utmärkt till mina dekorationer :). Jag fick även med en blårandig trasmatta till sovrummet där jag plockat in lite blå detaljer bland allt det vit-vita :). Jag är inte säker än om jag gillar färg men jag provar mig fram!!

Och fönsterföretaget då…jo, nu har vi fått en offert som var ganska som förväntat. Vi får se vad morgondagens möte säger.
Det som var bra med dom här var att dom även hade ytterdörrar till hyfsade priser och byter även dem då. Klappat och klart liksom.
Undrar om dom kan bygga altanen åt oss också ;o)

Nähä, nu dök ett SMS från grannarna upp, vi blaskar av oss och traskar iväg mot ett glas vin, eller två.
Trevlig fredagkväll <3