Lite blått i köket

150628_DSF7578

På mina föräldrars altan kan man hitta allehanda skojiga fynd, som den här stora blå vasen som jag tyckte skulle passa alldeles förträffligt i mitt kök :). Sagt och gjort så “lånade” jag den ett tag framöver. När jag kanske ledsnar på den så kan den ju flytta tillbaka!

Jag gillade färgklicken i vårt annars enbart grå och vita kök.

—————————–

Tisdag och idag är det om möjligt ännu mer öde på kontoret. I morse när jag kom så kunde jag nästan svära på att det spökade, så tyst var det. Och nu när jag lyssnar så kan jag inte ens höra hantverkarna som är i rummet intill mig.. vad sjutton?!

13 juli, 2015

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Laila

  14 juli, 2015

  Gud vilken snygg vas! Jättefin. :-) Kramizz Laila

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  14 juli, 2015

  Jättefin vas. Förstår att du snodde med dig den ;-)

  Kram Lena

 3. Svara

  dianasdrömmar

  14 juli, 2015

  Så fin vas, tokgillar på den :) kram Diana

 4. Svara

  Susanne

  14 juli, 2015

  Hej vännen!

  Såå fin, älskar blått. Den hade jag också norpat med mig om jag varit dig ;)

  Ha en finfin dag
  KRAM

LEAVE A COMMENT