Laga mat med inspiration

161102_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_ica_matkasse_inspiration-3170

 

161102_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_ica_matkasse_inspiration-3189

 

161102_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_ica_matkasse_inspiration-3191

 

161102_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_ica_matkasse_inspiration-3192

 

161102_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_ica_matkasse_inspiration-3196

Idag bjuder jag på den halvt osminkade sanningen :-).

Att laga mat är inte min styrka och intresse, så att komma på den där trista vardagsmaten när vi numera bara är två kvar i hushållet är en stor utmaning. Om jag hade världens matsmältning så skulle jag äta kakor eller smörgåsar varje dag, men så funkar ju inte livet direkt.

Vi slog till och testade ICA’s matkasse för att dels ha fyra färdiga middagstips och för att testa lite nya smaker och den allra första middagen blev kycklingwraps med sötpotatis och guacamole. Hyfsat enkelt faktiskt och det tog max 35 minuter att göra i ordning och både jag och Micke var jag överens om att det var jättegott, så dagen fick högt betyg.

Det var smidigt att hämta ut kassen och pengarna är redan dragna från kontot så det var himla smidigt. Redan i förväg får man ett mejl med recepten och vilka basvaror som behöver finnas hemma så det var riktigt bekvämt. Jag tipsar gärna fler att testa. Vi testade en fyradagars inspirationskasse och det räckte gott till två middagar plus två matlådor.

Det här kommer vi att testa igen!

(Inlägget är inte sponsrat utan endast mina personliga tips)

1 november, 2016
3 november, 2016

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Katarina

  2 november, 2016

  Hej hej fina du!

  va smarrigt det där lät! Jag har aldrig testat nån sån kasse..kanske blir det nån gång i framtiden…
  Underbara bilder och vilken rolig bloggdejt du var på… Alltid mysigt att träffa kreativa kvinnor…;)
  kraaaaam Katarina

 2. Svara

  FREEDOMtravel

  2 november, 2016

  Det ser gott ut! Jag kan gilla att laga mat när jag har tid, men det är inte så ofta, haha. Som tur är så är det min man som lagar mat nuförtiden, så jag får i alla fall nåt att äta :) Ha det fint!

 3. Svara

  Anna Mountain

  4 november, 2016

  Det ser gott ut

LEAVE A COMMENT