Laddat in massor med D-vitaminer

I helgen var vi i Säfsen och i lördags hade vi världens bästa väder. Solen sken, det var runt -11 grader kallt och totalt vindstilla. Backarna var suveränt pistade och ja.. jag kan inte direkt klaga :-)

Det allra bästa är att åka offpist inne i skogen mellan träden. Och det är riktigt bra att åka efter någon som ramlar i kurvorna för då fick jag chansen att fota och det ljuset.. magi på riktigt!!

Min honey.. han som kämpar varje vecka med att åka till Oslo och jobba, tar Corona-test varje torsdag och varje söndag för att kunna veckopendla. Det är enastående!! När jag ibland känner för att gnälla för att jag har 16 km till jobbet så får jag bita mig i läppen och tänka på honom, han som aldrig har mindre än 500 km till sitt jobb. Kärlek!

Och tänk att han gjorde mig så oändligt förvånad för några år sen när vi var i Säfsen och åkte skidor över dagen och hälsade på våra vänner i deras husvagn. Då helt plötsligt på vägen hem sa han att “Älskling, vi ska vintercampa nästa säsong”.. och jag svarade att “Vi har ingen husvagn och du gillar ju inte ens att åka slalom”.. men veckan efter åkte han och köpte sig en full skidutrustning och sen en husvagn och så fick vi ett gemensamt intresse och även om vi nu har ett hus på landet som tar mycket av vår energi och vi älskar att vara hemma, så älskar vi vårt lilla smultronställe i Säfsen också.

Hur fint?! Solen, de snötäckta granarna mot den blå himlen.. snacka om att ladda upp kroppen med D-vitaminer. Det har ju inte direkt varit massor av sol på senaste tiden så vi sög i oss alla strålar vi kunde hitta :-)

Nathalié och jag åkte mestadels offpist, och hon hittade ett lite mer outforskat spår och körde fast i lössnön.. åh vad vi skrattade gott innan hon kunde komma upp på skidorna igen.

Efter att ha plöjt i slalombacken hela dagen så gick vi till husvagnen, åt lite smörgås och vilade benen lite, men sen var det dags att svira om och ge sig ut igen.. på nya äventyr.

Att åka längdskidor är verkligen suveränt.. svårt! Och tungt.. och superjobbigt. Jag var helt sopslut efter bara 3 km och jag tror att Nathalié kan intyga att mitt humör inte var på topp :-). Men det är bra träning så det var absolut inte sista gången.

Tyvärr så avslutades helgen lite mindre bra med vattenläckage in genom vårt panoramafönster i husvagnen så jag måste kontakta Adria Sverige för att boka in garantireparation, men det får bli till våren då vagnen står liksom fastfrusen nu.. vi fick hjälpas åt att försöka göra allt vi kunde för att få det torrt och tätt tills vi kan få det fixat.

Men men.. det var en suverän helg ändå.