Lysa upp vår altan

150218_bauhaus_ytterbelysning_hus30

Den nya altanen börjar bli så färdig så den kan bli,  men det saknas ytterbelysning. Den som sitter där idag är en kvarleva från 1976 som inte fungerar som den ska :).. så nu behövs det investeras i ny belysning.

Någon av dessa fyra lampor, alla ifrån Bauhaus, har jag fastnat för. Men jag kan inte bestämma mig så ni får hemskt gärna hjälpa till.

Vitt är fräscht, silver kanske försvinner i den gråa fasaden, svart kanske bryter av eller bryter av för mycket?

Jag är rådvill :)

Lampa nr. 1

Lampa nr. 2

Lampa nr. 3

Lampa nr. 4

 Vad tycker du?

18 februari, 2015
20 februari, 2015

RELATED POSTS

7 Comments

 1. Svara

  Victoria Glosemeyer/Say cheeze and smile

  19 februari, 2015

  Jag gillar nummer 4 (fast vet ju inte hur ditt hus ser ut). Vi har grått hus och grå belysning, men det är just för att lamporna ska smälta in i fasaden (up- and downlight, så ingen speciellt märkvärdig lampa) och det gör de verkligen. Så då beror det ju lite på om man vill det…
  Tack för din kommentar hos mig. Helt galet vad folk kan kommentera om det ena och det andra. Även om man låter det rinna av så tror jag att vi kanske måste bli bättre på att bita ifrån också (som en vän skrev på fb efter inlägget). Varför ta att någon står och dissar en rakt i ansiktet? Där har jag lite att jobba på!
  Hoppas du mår bättre, läste bakåt om din sjukhusvistelse. Hoppas du får besked snart och mår bättre! Men himla synd att du missade inspirationsdagen :-(
  Kram

 2. Svara

  Catta

  19 februari, 2015

  Jag gillar alla! Så svårt det där.. Jag köpte ett par fina förra sommaren, men de har inte kommit upp ännu haha, vissa saker tar onödigt lång tid..

  Hoppas du mår bättre..
  Kram!

 3. Svara

  Annelie

  19 februari, 2015

  Jag tycker 1:an är snyggast, men alla var snygga!.
  Kram

 4. Svara

  Lena - gott för själen

  19 februari, 2015

  Min kommentar jag gjorde från luren idag verkar inte ha fastnat här. Hur som helst, lampan längst ner till höger har vi. Så den tycker jag så klart är snyggast, hahaha. Nä, de är jättefina alla fyra.

  Kram Lena

 5. Svara

  Suss - Hemma på Sjuan

  19 februari, 2015

  Snygga lampor men jag föll nog mest för den svarta och så ska den ju passa till huset också. Kram Suss

 6. Svara

  Home2tiny

  19 februari, 2015

  Nu vet jag inte hur er fasad ser ut, men om jag bara utgår från lamporna tycker jag nr 4 är helt klart snyggast. Hoppas du mår bättre. Kramisar Tina

 7. Svara

  Hanna

  19 februari, 2015

  Alla lamporna är snygga men jag gillar den svarta bäst.

LEAVE A COMMENT