Julfirande hos NK Stockholm

151205_hus30_nk_skyltning_2015_DSCF2795

 

151205_hus30_nk_skyltning_2015_DSCF2790

1915

Julvädret året då NK öppnade var ett av de ruggigaste i mannaminne med upp mot 35 minusgrader. Året hyllas i form av ett dockskåp med själva varuhuset som motiv. Det beskrivs som “stans största värmestuga” som dessutom kunde stoltsera med Stockholms första rulltrappa.

1920

Här bildar Skansen tema då man just detta år adderade en djurpark till sina attraktioner. Här syns kända byggnader på Skansen i form av pepparkakshus, exempelvis Seglora kyrka. En björn och andra vilda djur figurerar också.

151205_hus30_nk_skyltning_2015_DSCF2793

Något jag gärna vill se varje jul är skyltningen i NK’s fönster i Stockholm. Min sambo är mindre intresserad av att åka till storstan, så i år passade jag på när jag var och tittade på våra nya kontorslokaler. Jag skippade lunchen och tittade in på NK, fick snabb och mycket effektiv hjälp att hitta en bra hudkräm för mitt torra ansikte och en ny fuktgivande foundation och hann titta på skyltfönstren innan jag var tvungen att susa iväg tillbaka till jobbet :).

I år visade NK upp hur vi firat jul de senaste 100 åren. Riktigt intressant faktiskt.

Det jag fick med mig från NK ska jag garanterat recensera för även om jag bara använt det några dagar så märker jag en enorm skillnad på hyn i ansiktet.

4 december, 2015
6 december, 2015

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  5 december, 2015

  Ja visst ja, nu kom jag på att jag inte gjort nåt inlägg om vårt besök under premiären av NKs julskyltning. Tack för påminnelsen ;-) Det är ju så himla trevligt varuhus att besöka det där så att hoppa över lunchen gör man gärna ( alla fall om man får i sig nåt ändå i farten).

  Kram Lena

 2. Svara

  Suss

  5 december, 2015

  Så fint där på NK, brukar alltid göra ett besök där när jag är i storstaden. Kram

 3. Svara

  DianasDrömmar

  6 december, 2015

  Älskar NK och har ju jobbat där för många år sen kram Diana

LEAVE A COMMENT