Jobba ända tills solen gått ner

Idag har det varit trädgårdsarbete från att jag kom hem från jobbet och ända tills nu när klockan slagit 22.00. Mot kvällningen kom mina föräldrar över och testade att skruva isär fönsterna i vardagsrummet för att göra rent dem och se, de går att få rena. Det skulle alltså de gamla ägarna ha gjort eller beställt det av företaget som gjorde flyttstädningen, men men.. nu blir det gjort i alla fall.

Jag har klippt gräsmattan, trimmat och röjt… sen tog jag tag i vår stora stenrabatt vid vedboden och när jag rev bort alla blommor som växt hejdlöst och utan kontroll så kom det fram tre olika sorters pioner, en rosbuske, ett magnoliaträd, olika nävor, en kärleksört och lite annat fint.. och under allt gömde sig stora röda smultron. MUMS! Vi hade två säckar planteringsjord kvar sedan tidigare så de slängde jag och mamma ut i rabatten och förhoppningsvis så tar det sig nu mer med det som är vackert och inte bara en massa annat skräp.

Nu ska jag tvätta av mig allt gräs och sen tar jag med mig en tub med Xylocain till nattygsbordet.. för jisses, vilka myggbett jag har fått idag, för att inte tala om alla kliande bulor efter att ha trampat runt i och råkat plocka brännässlor. AAAAAJ!!

Pussåkram till alla fina som hälsar på här inne :-)