Jaja, back to business då

Godmorgon tisdag!

Idag börjar jag jobba igen. Egentligen skulle jag ha börjat i morgon, men ett viktigt möte som vi har i morgon behövde förberedas lite extra så jag börjar idag så det inte blir kniven mot strupen i morgon istället :-). Jag har ju den förmånen att styra min tid i princip själv utefter vad jag förväntas leverera så om jag är tillbaka idag eller i morgon är så gott som helt upp till mig själv :-). Självklart har jag ju en chef som vill veta vad jag håller på med och hur jag planerar, men till 99% så är hon glad över att jag och resten av gänget i vår grupp är självgående.

I morse fick jag knalla ner för grusvägen från vårt hus (ni kan skymta huset uppe till vänster, och den lilla gäststugan som ska piffas upp ligger så fint inbäddat bland träden) på grund av att bromsarna är trasiga på min bil så det blev buss till jobbet. Vi har ju riksväg 70 går precis nedanför huset och vi har busshållsplats exakt där jag står och tar bilden här ovan.. så det tog knappt en minut att gå till bussen hemifrån :-).

Det är nog kanske det enda jag inte gillar med vårt älskade hem.. att det ligger så nära stora vägen, men det var en kompromiss som vi accepterade för att bo här.

Men som sagt.. nu är semestern över för den här gången och det är dags för jobb igen.. så det är bara att spotta i nävarna, slå upp datorn, öppna anteckningsboken och köra igång! Jag hoppas att ni alla där ute har en riktigt härlig tisdag ❤️

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Tina ME

  4 augusti, 2020

  Hej fina! Jag började också jobba idag. Full fart från start men är permitteringsledig på fredag så det blir ändå en kortvecka. Så fint det ser ut hos er. När får jag komma??? Kram //Tina

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  14 augusti, 2020

  Hehe, oj vad smidigt med busshållplatsen så nära. Men jag kan förstå att det hörs en del att ha vägen så nära. Sååå galet irriterande med trasiga bilar!

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT