Jag var bara tvungen..

En handväskrem för 99 kr som passar utmärkt som kamerarem.. kan det vara sant? Joho då, och den fick flytta hem till mig och vårpiffa min Fuji-kamera.

Ta på en rosa parkas, rosa sneakers och använd en väskrem från Glitter som kamerarem i vårsolen

 

Ta på en rosa parkas, rosa sneakers och använd en väskrem från Glitter som kamerarem i vårsolen

Lördag.. vad händer idag, vad ska du göra idag? Det läser jag på sociala medier, ser härliga frukostbilder, människor som är ute på äventyr.. och jag hänger i soffan i pyjamas. Behån har inte hittat rätt plats än, teet har blivit kallt och TV4 Nyhetsmorgon har gått över till nån dötrist såpa och jag känner hur kroppen bara skriker att den måste få hoppa ut genom ytterdörren och hämta lite frisk luft. Micke är kvar i Oslo över helgen och jobbar extra så jag får roa mig själv hela helgen. Efter att ha fyllt 46 år och varit ett par med samma man i strax över 30 år så klarar jag mig rätt bra en helg utan honom så tyck inte synd om mig är ni gulliga *S*. Vi skickar både helknasiga och fina meddelanden till varandra, ringer ibland och så njuter vi när vi ses. Sånt är liksom livet med en man som jobbar utomlands i veckorna :-).

Ta på en rosa parkas, rosa sneakers och använd en väskrem från Glitter som kamerarem i vårsolen

 

Ta på en rosa parkas, rosa sneakers och använd en väskrem från Glitter som kamerarem i vårsolen

Visst är mina vårskor söta?! Nästan som dockskor eller hur :-)

Ta på en rosa parkas, rosa sneakers och använd en väskrem från Glitter som kamerarem i vårsolen

Ja, sagt och gjort då.. jag hoppade i ett par jeans, en tröja, plockade fram min vårjacka och mina vårskor, slängde ner kameran och susade iväg.. eller ja, susade och susade.. hackade är nog mer det rätta ordet (och jaaaaa, älskling.. jag VET att jag måste tanka!!) för det var verkligen dags att fylla på bensin. Men efter att det var fixat så stannade jag till vid hamnen och satte mig en stund i blåsten och pratade med gässen som spatserade runt fötterna på mig. Jag fick även sällskap av en äldre dam med rullator och vi pratade en stund om hur skönt det var att isen var borta på gångvägarna så hon nu fick sin dagliga motionsrunda. Jag erkände att jag nog varit lite usel på just det där med motion på sista tiden och då fick jag mig en liten skopa ovett och en barsk uppmaning om att jag måste skärpa mig. Hell yeah!!

Efter en stund i blåsten så blev jag då nästan ensam vid träbänken och kunde ta mina selfies. När håret var så rufsigt att det inte gick att ta i längre så åkte jag hem igen, kröp pyjamasen och slog på teven som sällskap. Nu väntar en smörgås och en stor kopp varmt te. All min tacksamhet till dig, ja just DU som valt att läsa här. Du betyder mer för mig än du anar! Kärlek.