Jag lever – vad har hänt sen sist?

FEM veckor utan ett enda blogginlägg.. ja, det blev en högst ofrivillig paus härifrån. Dagarna bara försvinner och precis som jag skrev senast så betyder det här så mycket.. men när familj och vänner är här och hjälper till med något så vill jag inte ödsla deras tid med att släppa saker och fota och filma utan jag vill verkligen hjälpa till så mycket jag kan.. men jag ska se om jag kan kombinera det bättre framöver :-).

Hur som helst så tänkte jag ta med er på en tripp back in time på vad som hänt sen senast.. och börjar med i dag där jag fångade vårat ena äppelträd som står i full blom.. kan man annat bli helt euforisk av blommande äppelträd?! Förutom det så har jag försökt hjälpa sonen som meckat med sin ena folkracebil.. kan ni se er mig försöka skruva bort en växellåda på en gammal Volvo? Njae, min arm låter mig inte skruva, men jag är inte helt jäkla dum i huvudet när det kommer till såna grejer heller.. :-)

Foto: @Micaela Nygren

Jag har även sjungit solo ännu en gång i bästa Återsken-gruppen.. denna gång ett lite tuffare solo och fick även presentera innan vårt nummer, så jäkla jäkla roligt. Min höjning på slutet får ni hemskt gärna bortse ifrån om ni lyssnar på klippet som min mamma filmat.. den gick åt helskotta och var en kombination av lite glapp mikrofon och en stor portion nervositet.. men nästa gång så ska den jäklar i mig sitta :-).

I mitten av maj fick jag även föreviga ett vackert, minimalt och intimt överraskningsbröllop i Västerås.. så oerhört mysigt och tårarna rann även på mig när familjen kom och insåg vad de var bjudna till.

Vi har hängt massor i uterummet och när jag fyllde år i februari så fick jag presentkort på handelsträdgården där mamma jobbar så en dag tog hon med sig kortet och hem kom ett stort olivträd.. som jag drömt om ett sånt stort och yvigt och så hade de ett som stått kvar sen förra året och fått växa fritt.. det fick jag köpa.. så himla fint det står där i uterummet!!

Vi var i Uppsala på valborg och åt smarrig mat på irländsk pub och var sen och tittade på majbrasan ihop med massor och åter massor med människor. Vi åt churros, sockervadd och hade det riktigt mysigt!!

Som sagt.. hängt i uterummet har vi gjort, och i helgen sov den här lilla prinsen över hos oss och medan jag städade fick han “låna mommos fån” och titta på tecknade filmer en stund. Han är verkligen vår största solstråle. Envis, busig och klåfingrig som en äkta 3-åring.. men så otroligt glad jämt, hjälpsam och förståndig. Nu ska han bara knäcka den sista koden och bli helt blöjfri, sen är sommaren en succé :-)

Jag har varit på överraskningstripp med två av mina allra närmaste tjejer.. dom två plockar verkligen upp mig när det behövs, tar ner mig på jorden om jag blir för jobbig eller negativ över nåt.. love you! Vi var hemma hos oss först och målade akryltavlor och drack bubbel.. sen åkte vi till Nacka och bodde en natt på Hotell J och hade det superhärligt.

Pappa och Micke har börjat bygga på trappan som ska gå ända från uterummet och ner till växthuset.. det blir en bastant och tung trappa och än är den inte klar men på god väg. Det kommer bli så oerhört skönt att kunna gå ner för slänten utan att hasa sig ner för branten, och så kommer det bli jättefint också.

William har börjat med en fix idé att så fort kameran kommer fram så gör han clownminer.. som ni även kan se på bilden några hopp uppåt i inlägget! Tokunge :-)

Mamma har gått fram som en virvelvind i trädgården och rensat och röjt och det börjar sakteligen växa fram en mer ordnad trädgård, om det nu är möjligt när man bor på en gammal skogstomt som nog mår bäst att vara lite halvvild :-)

Och varje dag njuter vi av att titta på alla vilda djur vi har i trädgården.. vi har två ekorrar som bott här länge.. vi har en hackspett som aldrig ger sig iväg härifrån, och minst 2-3 vildkatter som vi matar för fullt i vedboden för att hålla dem kvar här då de håller mössen borta.. så det är full fart här på gården :-)

Och förutom det så har vi äntligen kommit igång med planering av en utlandsresa med familjen och nära vänner.. jag längtar så jag blir galen!! Och så ska vi sälja husvagnen och bli husbilsägare också.. men mer om det när det händer :-)

Så fullt upp har jag verkligen haft, det är ett som är säkert.
Pussåkram på er alla