Jag är en WAKAI, så spännande!

WAKAI betyder Young at heart på japanska. WAKAI är också namnet på ett nytt influencer-nätverk för personer över 45 år. Som många av er säkert redan vet så är vi 70-talister en ruskigt stor del av befolkningen, många av oss har utflugna barn och har på intet sätt alls lugnat ner oss utan balanserar heltidsjobb med flertalet hobbys och lever livet.

Det finns även ett stort antal kvinnor och män som läser bloggar, hänger på sociala medier och kanske inte helt känner igen sig i allt som riktar sig till generation yngre, och detta ville programledaren Annika Jankell och journalisten Ulrica Örn ändra på och startade då WAKAI. Ett nätverk av och för en generation över 45 år.

Jag fick ett meddelande på Instagram tidigare i somras med en fråga om jag ville vara en del av nätverket då de gillade kvaliteten på mina bilder och ansåg att min blogg och content höll en hög kvalitet, ett bra formspråk och riktade sig till rätt målgrupp. Självklart tackade jag JA till det :-)

Nu i veckan lanserades nätverket öppet och hemsidan fylls upp med presentationer av WAKAI’er, samarbetsförfrågningar har dragit igång och det ska bli riktigt intressant att se vad detta innebär. Det känns riktigt kul att bli uppmärksammad för det jag tycker är så roligt att skapa!!