Ja, vi lär inte bli mätta på det här inte!

I morse kom pappa och min lillebror över och hämtade upp mig för en svampletartur i skogen.

Vi åkte in på en skogsväg och gick ut i skogen. Det var alldeles tyst och det enda som hördes var träden. Så enormt energigivande och avkopplande.

Jaha.. svampen ja. Njae, vi fick väl ihop ungefär så det räcker till en macka eller två möjligtvis. Det var totalt tomt på svampar.. den här torkan och bristen på regn har inte hjälpt svamparna att ploppa upp. Så det här vi inte bli mätta på :-)

Däremot är jag proppmätt just nu.. jag och Nathalié var precis hem till mina föräldrars närmaste grannar och plockade äpplen. Vi fick plocka hur mycket vi ville så nu har vi totalt 6 kassar med olika äpplen varav två kassar är min favorit Åkerö. Sen fick vi smaka ett Lobo som var så himla himla gott.. och så dekorativt. Äkta juläpplen!! Nu ska här skapas äppelgodis av olika slag *MUMS*. Och hela fyra olika äpplen åkte ner i min mage så den här kräftskivan vi är på väg till vet jag inte hur det ska sluta. Tur att det tar lite tid att skala kräftorna :-)