Ja, vi är lite pipiga ibland..

Nu är vintern här, hörrni.. jädrar så kyligt det är, både ute och inne. Jag ska inte erkänna att det alltid är så himla skoj att hugga, stapla och släpa in ved, men jag är himla glad att vi har möjligheten att hålla huset hyfsat varmt med hjälp av att elda i både kamin och kakelugn. Och så är det ju förstås en stor mysfaktor :-). Nu åker dock Micke till Norge i morgon så då får jag lite ruggigare inne när inte någon är hemma och eldar på dagarna.

I dag har vi haft -17 grader och för oss här nere i Mälardalen är det rejält kallt mot vad vi har i vanliga fall, och något jag fått som jag inte haft tidigare är jättetorra händer, så där så det nästan knastrar och spricker på topparna.. huvva, det är inte skönt.

Men nu.. nu tror jag minsann att det är dags för en kopp te och julfilm. Och lite mys med Micke så här sista kvällen, för den här gången :-). Det låter ju som att han ska resa bort forever.. men han kommer hem om två veckor igen, precis som vanligt.